Kino4ua.com

Завойовник ЗІМ: Вхід у Флорпус

Рік:
Ор. назва:
Invader ZIM: Enter the Florpus
Країна:
США, Корея Південна
Категорія:
Режисер:
Парк Янг Кюн, Хонен Васкес, Чхан
Тривалість:
01:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
У крові у самого амбітного і цілеспрямованого, як він сам щиро вважає, представника войовничої космічної раси бунт і бажання завойовувати. У мультфільмі «Загарбник ЗІМ: Вхід у Флорпус» розповідається про вимогливого хлопчину, який живе на віддаленій планеті Галактики. Він так захоплений самою ідеєю розширення і захоплення нових територій, що його родичі сильно втомилися від нескінченних стратегій і планів.

Насправді це цілком мирні інопланетяни, і їх все влаштовує. ЗІМ все не вгамовується, пропонує напасти на кого-небудь, поневолити і змусити поклонятися. Одного разу він так всіх дістав, що земляки вирішують позбутися від нього на час, дати собі пару тижнів відпочинку. Вони натякають, що справжній воїн не повинен обмежуватися лише міркуваннями і стратегіями. Пора переходити до дій. Є одна планета, де необхідно його присутність.

Там він буде займатися збором інформації, вивчати місцеві традиції і спосіб життя, а також спробує знайти однодумців серед місцевих мешканців. Ось тільки це не дикі аборигени, а люди. Людство спокійно живе собі на Землі, не здогадуючись, хто до них навідається в гості. У нашого героя ресурси обмежені, і він з великим задоволенням кинувся виконувати доручення начальства, яке з полегшенням позбулося цього невдахи. ©Kino4ua Завойовник ЗІМ: Вхід у Флорпус 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?