Kino4ua.com
480p
G

Барбі та 12 Танцюючих принцес

Рік:
Ор. назва:
Barbie in The 12 Dancing Princesses
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Грег Річардсон
Тривалість:
01:22:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Женев'єва — принцеса, яка має одинадцять сестер. Король шалено любить своїх дівчаток і дозволяє їм робити все, що вони забажають. Однак згодом він усвідомлює, що дочкам час поступово входити в доросле життя. З цього моменту вихованням дівчат починає займатися кузина короля, яка є дуже строгою жінкою, яка звикла до жорсткої дисципліни. Вона забороняє принцесам веселитися та займатися улюбленими танцями, вимагаючи від них повного послуху та бездоганного виконання всіх завдань. Якось, бажаючи сховатися від злої тітоньки, принцеси знаходять таємний вхід, через який вони потрапляють у дивовижну країну, де грає приємна музика. Дівчатка готові танцювати до ранку і не поспішають повертатися назад, але незабаром вони дізнаються про страшну новину про те, що їхній батько смертельно хворий і вилікувати його зможуть тільки вони. Їм належить повернутися назад, але зробити це потрібно якнайшвидше, оскільки вхід може закритися. ©Kino4ua Барбі та 12 Танцюючих принцес 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?