Kino4ua.com
480p
G

Пожежник Сем: Атака прибульців

Рік:
Ор. назва:
Fireman Sam: Alien Alert! The Movie
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Гарі Ендрюс
Тривалість:
01:00:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Переклад:
Original English Оригінал
У невеликому приморському містечку під назвою Понтіпенді з мультфільму «Пожежний Сем» живе чуйний, відважний і дуже добродушний хлопець. Його ім'я – Сем, і воно знайоме всім місцевим жителям, адже він – справжній герой, який працює у пожежній частині та займається порятунком не лише людських життів, а й їхнього майна. Він є для хлопців своєрідним лідером, який може допомогти не лише справою, а й гарною порадою, а її головною якістю можна вважати справедливість, повну самовіддачу та відданість справі. Тому він не звик сидіти без діла і готовий вирушити на роботу навіть у свій єдиний та довгоочікуваний вихідний, якщо щось піде не так. Сему неодноразово доводилося битися з безжальною вогненною стихією, що він успішно перемагав, але це єдина його робота. Адже в Понтіпенді постійно відбуваються різноманітні НП, які в основному трапляються через дитячі витівки або неуважність і безвідповідальне ставлення дорослих. Але Сем готовий взятися за будь-яку справу, будь то пошуки туриста, що зник у дрімучому лісі, порятунок потопаючого, перевезення постраждалої під час нещасного випадку людини, надання першої допомоги та багато інших важливих занять, які так чи інакше можуть загрожувати безпеці та здоров'ю людей. Він не відмовить нікому, тому Сем – загальний улюбленець. ©Kino4ua Пожежник Сем: Атака прибульців 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?