Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню

Рік:
Ор. назва:
Tu Xia Chuan Qi: Qing Li Chuan Shuo
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Дейк Донг
Тривалість:
01:35:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+Kids
Переклад:
Російською - Оригінал
Кролик Ту, який отримав від вмираючого великого майстра кунг-фу величезну силу, що зумів помститися його вбивці у фіналі минулої картини, вирішує допомагати місцевим жителям, захищаючи невелике містечко. Через деякий час, оточений славою та повагою городян, він розуміє, що досяг вершини майстерності і тут йому стає нудно. Одного разу наш герой збирається залишити школу бойових мистецтв, щоб, мандруючи світом, використовувати свій досвід і навички на благо інших тварин. Але довго нудьгувати нашому герою не довелося: бандити, від яких зовсім недавно Ту врятував старого майстра, на ім'я спалили його школу. Після цього старий розповідає кролику жахливі новини про групу найсильніших майстрів бойових мистецтв, які збираються здобути світ, використовуючи могутній кристал. Отримавши його, власник може керувати всіма чотирма стихіями. Розуміючи, що тільки йому під силу зупинити негідників, кролик разом із товаришами організовує небезпечний похід до неприступної фортеці лиходіїв. ©Kino4ua Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?