Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Однієї задушливої ночі / Спекотної ночі

Рік:
Ор. назва:
In the Heat of the Night
Країна:
США
Режисер:
Норман Джуїсон
Тривалість:
01:50:04
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
1966, містечко Спарта, штат Міссісіпі, на кордоні з Арканзасом. Вересневої ночі сержант поліції Сем Вуд (Уоррен Оутс) під час патрулювання виявляє на дорозі труп шанованого в товаристві магната Колберта, який переїхав із Чикаго до Спарти для спорудження фабрики, якому продірявили череп зі спини. Вуд заарештовує чорношкірого Верджила Тібса (Сідні Пуатьє), що самотньо сидить на вокзалі, що знаходиться в містечку проїздом, в кишені якого виявляється товстий гаманець, який не виявили на свіжому трупі. Білк Гіллеспі (Рід Стайгер), який не звикли працювати шеф міської поліції, хоче скоріше закрити справу, повісивши вбивство і грабіж на Тіббса тільки через колір його шкіри. З'ясовується, що той досвідчений філадельфійський детектив із відділу вбивств. Тіббс хоче виїхати з міста наступного поїзда, але його бос пропонує йому залишитися, щоб допомогти в розслідуванні. Хоча Гіллеспі, як і багато білих мешканців містечка, є расистом, він і Тіббс неохоче погоджуються працювати разом.

Патологоанатом вважає, що Колберт був мертвий протягом кількох годин, коли його тіло було знайдено. Тіббс оглядає тіло і робить висновок, що вбивство сталося раніше, ніж припускав лікар, а вбивця був правшою. ©Kino4ua Однієї задушливої ночі / Спекотної ночі 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?