Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Осляча шкура

Рік:
Ор. назва:
Donkey Skin / Peau d'âne
Країна:
Франція
Режисер:
Жак Демі
Тривалість:
01:30:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Субтитри
У великому палаці, оточеному могутніми стінами, живуть красень король та доброчесна королева. Живуть вони дуже багато і ні в чому собі не відмовляють. У їхніх стайнях знаходяться найкрасивіші та найшвидші коні, але найпочесніше місце там займає осел. Багатьох людей дивує це, але мало хто знає, що саме цей осел і приносить королівству незліченні багатства, справляючи потребу золотими монетами та коштовним камінням. Королівська сім'я жила щасливим життям, поки королеву не вразила недуга. Усіми силами її намагалися вилікувати найкращі лікарі, але вона таки померла. Убитий горем король поклявся, що він одружується знову тільки на принцесі, яка буде ще прекраснішою за його покійну дружину... ©Kino4ua Осляча шкура 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?