Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Г'єрсон Агати Крісті (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Agatha Christie's Hjerson
Країна:
Швеція, Німеччина, Фінляндія, Велика Британія
Режисер:
Ліза Фарзанех, Ліза Джеймс-Ларссон
Тривалість:
1 серія: ~ 44 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Г'єрсон Агати Крісті» дозволить познайомитися з новими пригодами знаменитого детектива. Йому довелося кілька років провести у повній ізоляції, але тепер він знову може повернутись до улюбленої роботи. Продюсеру Кларі Сандберг вдається вмовити чоловіка взяти участь у популярному реаліті-шоу. Він міг би жити спокійним життям, продовжуючи колекціонувати вінілові картинки. Зустріч із жінкою призвела до кардинальних змін, які можна порівняти із потужним ураганом.

Продюсер протягом тривалого часу тупцювала на місці, а про стрімкий розвиток кар'єри залишалося тільки мріяти. Усі плани закінчувалися повним крахом, викликаючи розчарування та розпач. У пошуках оригінального сценарію жінка звернулася до легендарного детектива, мріючи перетворити його на головну зірку. Пікантність ситуації полягала в тому, що вона раніше не була навіть з ним знайома. Їй треба було впоратися з непростим завданням, але вона змогла досягти наміченої мети і приступила до реалізації задуманого. Така дивна співпраця приведе до несподіваних і дуже плідних результатів. ©Kino4ua Г'єрсон Агати Крісті (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?