Kino4ua.com
480p
G

Вероніка повертається

Рік:
Ор. назва:
Veronica se întoarce
Країна:
Румунія
Режисер:
Елізабет Бостан
Тривалість:
01:18:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Малятко TV
Пригоди Вероніки та її друзів продовжуються. У дівчинки є великий секрет: на ставку живе її улюблена качечка. Якось кухар вирішив приготувати щось смажене. Перед сном Вероніка ховає свою качечку в тумбочці, але дуже строга вихователька знаходить птаха і відпускає на волю. Вероніка гірко плаче, але качечка виявилася розмовляючою. Вона пообіцяла дівчинці обов'язково зустрітись уранці. Але під покровом ночі хитра лисиця викрала качечку. Цього разу Вероніка має звільнити улюблену качечку з лап хитрої лисиці та її сусіда, підступного кота. ©Kino4ua Вероніка повертається 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?