Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гробниця Ліґеї

Рік:
Ор. назва:
The Tomb of Ligeia
Країна:
США
Режисер:
Роджер Корман
Тривалість:
01:21:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Англія, 1821 рік. На цвинтарі в руїнах середньовічного готичного абатства доктор Верден Фелл ховає свою кохану дружину Лігей. При цьому існує версія, що жінка не померла, про що свідчить і напис на могильному камені Лігейя смерті не зраджує себе. В останній момент на камінь заскакує чорний кіт.

Під час полювання на лис леді Ровена Тревеньон відстає від інших мисливців і забредає до старого абатства, де зустрічає Фелла. Той справляє на неї настільки сильне враження, що дівчина вирішує вийти за нього заміж. При цьому вона змушена відмовити своєму старому знайомому Крістоферу Гоху, якого знаходить надто нудним та прозаїчним. Тим не менш, Гох залишається другом сім'ї.

Після весілля Верден намагається налагодити сімейне життя, навіть намагається продати абатство, проте до цього наречені повинні жити там. Перед продажем з'ясовується, що монастир записано на Лігейю, а документи про її смерть відсутні. І з самою Ровеною відбуваються дивні речі — одного разу Верден проводить сеанс гіпнозу, під час якого жінка згадує події, які відбувалися з нею у трирічному віці. Однак наприкінці сеансу Ровена каже фразу, яку колись промовила Лігейя. Вночі Ровені сняться кошмари, а прокинувшись, вона бачить у себе на ліжку опудало лисиці, що належала колишній господині абатства. Також жінка з'ясовує, що вночі Верден не ночує у своїй кімнаті. Усім цим вона ділиться із Крістофером. ©Kino4ua Гробниця Ліґеї 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?