Kino4ua.com
R

Ідеальний незнайомець

Рік:
Ор. назва:
Perfect Stranger
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Фолі
Тривалість:
01:49:12
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ідеальний незнайомець – детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться журналістка Ровена Прайс. Вона розумна, гарна, з великим амбіціями і пробивним характером. Їй хочеться писати справді цікаві, важливі, сенсаційні статті, і заради отримання інформації вона багато на що готова. Кілька разів їй вже вдавалось опублікувати скандальні матеріали, але цього разу їй забороняють робити статтю, оскільки вона може нашкодити впливовій людині. Прайс не погоджується з такою політикою керівництва, тому просто звільняється з роботи. Але це не означає, що вона покидає професію, оскільки одразу ж після цього вона дізнається дещо цікаве від своєї подруги Грейс, з чого можна зробити сенсаційний матеріал. Та розповідає про свого боса, коханкою якого була, і його брудні справи. Але цього замало, тому Ровена влаштовується на роботу у його агентство, не розуміючи, яка небезпека її чекає… ©Kino4ua Ідеальний незнайомець 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?