Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Люпен ІІІ: Замок Каліостро

Рік:
Ор. назва:
Lupin the Third: The Castle of Cagliostro / Rupan Sansei. Kariosutoro no Shir
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хаяо Міядзакі
Тривалість:
01:39:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
В основу сюжету мультиплікаційного фільму "Люпен III: Замок Каліостро" лягла історія з життя знаменитого злодія. Арсен Люпен III разом із напарником скоюють крадіжку кількох мільйонів доларів. Однак незабаром з'ясовується, що весь їхній видобуток – це майстерне підроблення. Фальшиві банкноти були надруковані у замку графа Каліостро у невеликому князівстві, яке знаходиться десь у глибині Європи. Не звиклий до такої зухвалості, Люпен зі своїм другом вирушає в замок, щоб знищити друкарський верстат і зустрічають там чудову бранку – принцесу Кларіс. Підступний граф хоче всупереч її волі одружитися з нею, щоб стати єдиним претендентом на престол. Пошуки верстата відходять на задній план, адже на коні тепер стоїть життя чарівного створіння. До того ж Люпен несподівано обзавівся новим союзником: інспектор Дзенігата, який все життя мріяв сховати злодія за ґрати, пішов із ним на тимчасове перемир'я, щоб допомогти зупинити лиходія Каліостро. ©Kino4ua Люпен ІІІ: Замок Каліостро 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?