Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Лицар-вампір (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vampire Knight
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Саяма Кійоко
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 08 з 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
В академії Крос є незвичайні правила, яких немає в інших навчальних закладах. Про існування Денного та Нічного класу знають усі учні, але вони ніколи в житті не перетиналися. Причина цього полягає в тому, що вдень навчаються звичайні люди, а от уночі на заняття приходять вампіри. Інтерес звичайних школярів дуже великий і завжди бажають пізнати не звідане їм. Звичайні учні шукають спосіб розгадати таємницю Нічного класу, але це не вдається. Вампіри мріють про те, щоб поласувати теплою кров'ю симпатичних школярок з Денного класу. Для дотримання закону та запобігання спробам порушити його призначено двох дітей директора академії. Юкі та Зеро є старостами однойменних класів, і вони всіляко припиняють спроби обох сторін познайомитись. Впоратися з людьми набагато легше, а от із могутніми кровососами завжди виникає проблема. Іноді старостам доводиться вступати в бій з пихатими і вороже налаштованими учнями, які не хочуть дотримуватись правил Крос. Якось відбувається небувалий інцидент, після якого життя у навчальному закладі радикально зміниться, але про це поки що не здогадується директор. ©Kino4ua Лицар-вампір (1 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?