Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Не кажи нікому

Рік:
Ор. назва:
Don't Tell a Soul
Країна:
США
Режисер:
Алекс Маколі
Тривалість:
01:23:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У спробі врятувати від болісної смерті хвору матір, сини вирішують пограбувати будинок заможної жінки. Під тиском старшого брата Метта Джоуї погоджується на злочин. Грабіжники пробираються на закриту територію, проникають у особняк та викрадають велику суму грошей. Після того герої фільму «Нікому не кажи» намагаються втекти з місця пограбування, але їх помічає місцевий охоронець Хембі. У спробі затримати бандитів він вирушає за втікачами у відчайдушну погоню. Але дорогою чоловік з необережності падає в покинутий колектор і пошкоджує ногу. Він просить хлопців про допомогу, не в змозі самостійно вибратися з пастки.

Метт вирішує залишити охоронця на вірну смерть, адже для нього це чудовий шанс уникнути ув'язнення. Однак Джоуї мучать почуття провини та докори совісті. Він потай від братика навідується в ліс і спілкується з нещасним бранцем, розробляючи план його порятунку. Але милосердя добродушного хлопця стає йому небезпечною пасткою. Хембі виявляється не таким невинним, яким здається на перший погляд. Він затіяв підступну гру, погрожуючи сім'ї героя смертельною небезпекою та викриттям таємниць далекого минулого… ©Kino4ua Не кажи нікому 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?