Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Геометрія

Рік:
Ор. назва:
Geometria / Geometry
Країна:
США
Режисер:
Ґільєрмо дель Торо
Тривалість:
00:06:27
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
1987 року Гільєрмо дель Торо зняв короткометражний фільм "Геометрія", який на перший погляд нагадує примітивну страшилку, розказану при світлі ліхтарика під простирадлом або біля багаття в літньому таборі.

Хлопчик, який закликає духа для допомоги в розв'язанні задачки з геометрії - хіба можна тут розгледіти міжрядковий сенс? Сюжет відверто "єралашний". Але все не так просто.

У шість хвилин екранного часу режисер постарався вмістити роздуми про перетворення містичного драматичного ритуалу на масову культуру і банальну розвагу, загорнувши похмурі спостереження в іронічну обгортку. ©Kino4ua Геометрія 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?