Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дім брехні: трояндове помешкання (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jangmi maensyeon / Rose Mansion
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Юн Кан Пьоль
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Джи-на - проста співробітниця готелю, яка веде нічим не примітне життя. До того ж вона страждає через комплекс неповноцінності, що додає їй складності у спілкуванні з оточуючими. Якось їй стає відомо, що її сестра Джі-хен зникла безвісти. Це змушує її повернутися до сімейного особняка Роуз, де ще живуть її батьки. З цього моменту вона опиняється в дивних обставинах, які вселяють у неї страх і постійну напругу. Вона дуже хоче дізнатися правду про зникнення сестри і допомагати їй у цьому буде детектив Мінсу, який зберігає безліч таємниць. ©Kino4ua Дім брехні: трояндове помешкання (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?