Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Наречена чаклуна (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mahou Tsukai no Yome
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Наґанума Норіхіро
Тривалість:
1 серія: ~24 хв. (цілком серій: 24)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
За своє недовге життя юна Тисе Хаторі встигла пережити безліч негараздів. Оточена зневагою і жорстокістю, позбавлена всього, що хоча б віддалено нагадувало любов чи турботу, яка не знала тепла сімейного вогнища, вона змирилася зі своєю долею, сповненою бід і пригод.
І ось одного разу, коли всяка надія вже була втрачена, посеред рабовласницького аукціону на дівчину чекала доленосна зустріч. Тепер, коли таємничий незнайомець, схожий швидше на чудовисько, ніж на людину, купує її за нечувану суму, життя Тисе більше ніколи не повернеться до колишнього русла.
Цей незнайомець на ім'я Еліас Ейнсворт — чарівник, загадковий чарівник, що творить небачені дива. Він вирішує звільнити Тисе з кайданів рабства і взяти її в учениці, адже дівчина має рідкісний магічний дар. І нарешті, чародій робить приголомшливу заяву: Тисе стане не лише його ученицею, а й нареченою! ©Kino4ua Наречена чаклуна (1, 2 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?