Kino4ua.com
480p
PG-13

Кібер-місто Едо 808 (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Cyber City Oedo 808
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кавадзірі Йосіакі
Тривалість:
1 серія: 45 хв (цілком серій: 3)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Куй-ТБ
Переклад:
Original English Оригінал
Для боротьби зі злочинами у сфері комп'ютерних технологій кіберполіція міста Оедо відроджує феодальну практику хомен, залучення до поліцейської роботи закоренілих злочинців - хакерів, які використовували у своїх злочинах новітні зразки високих технологій, грабіжників і вбивць, засуджених на строки, що явно перевищують тривалість їхнього життя.

Три таких злочинця, основні персонажі серіалу - Сенгоку, Гогул і Бентен, засуджені на терміни ув'язнення від 300 і більше років, відбувають покарання в орбітальній в'язниці. Від нудьги і безвиході вони погоджуються на угоду - робота в кіберполіції, найнебезпечніші та найголоволомніші завдання в обмін на деяке скорочення терміну ув'язнення в разі успішного завершення кожної справи. Їхнім керівником стає сам шеф кіберполіції Хасегава, який тримає під контролем новоспечених поліцейських за допомогою дистанційно керованих нашийників, споряджених вибухівкою. Хасегава може підірвати нашийник на будь-якій відстані в разі невиконання наказу або якщо завдання не виконано у встановлений ним термін.

Кожен епізод OVA присвячений одному з основних персонажів, розслідуванню окремого злочину, який їм доручено розкрити, також принагідно висвітлюються деякі аспекти життя суспільства майбутнього - наприклад, у першому епізоді Сенгоку отримує наказ стратити злочинця, вирок якому було винесено протягом кількох хвилин на підставі усного зізнання під дулом пістолета (герой відмовляється, і його строк збільшують ще на 20 років); у другому описується конфлікт поліції й армії, що проводить нелюдські експерименти на військовослужбовцях; у третьому - Сэнгоку. ©Kino4ua Кібер-місто Едо 808 (1 Сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?