Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Полонянка (1 Сезон)

Картина познайомить вас із непростою долею однієї жінки. Еліф - молода особа з оптимістичним, завзятим і безжурним характером, яка дивиться на світ крізь призму любові, надії та краси. Але їй уготована незавидна доля вийти заміж за людину, значно старшу за неї саму. Немов полонянка, дівчина замкнена в будинку свого законного чоловіка Садуллаха без права на власну думку і навіть прогулянки вулицями. Брудні таємниці, які переслідують сім'ю Гюрхан, дають змогу Садуллаху безкарно використовувати цю інформацію заради власних цілей, але одного дня він зникає без сліду, залишаючи Еліф сам на сам із незнайомим для неї світом. Водій, який працює в сімействі Гюрхан, пропонує їй свою допомогу в непростій ситуації. Героїню беруть на роботу в шикарний особняк, де кожен мешканець і колега готові піти на що завгодно, щоб уберегти свої таємниці. У міру розвитку подій до Еліф починає проявлятися інтерес з боку старшого сина сім'ї - Кенана. Молода дівчина починає усвідомлювати, що єдиний спосіб вирватися з полону - це здатність міцно триматися на ногах і не зважати на труднощі. Однак Еліф змушена бути особливо обережною, бо обраний нею шлях дуже крихкий... ©Kino4ua Полонянка (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?