Kino4ua.com
PG-13

Ультрафіолет

Рік:
Ор. назва:
Ultraviolet
Країна:
США
Режисер:
Курт Віммер
Тривалість:
01:27:29
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Раса нових людей з вампірськими іклами до остраху налякала простих смертних і останні вигнали їх зі свого життя. Ті, що вижили гемофагі згрупувалися і вирішили вкрасти смертельну зброю, якою їх залякують. Кращою серед воїнів була дівчина Вайолет, саме вона вийде з підпілля, щоб знищити зброю проти мутантів. Волею випадку вона натикається на носія небезпечного вірусу, а їм надається маленький дев'ятирічний хлопчик. Прилив материнських почуттів і простої людяності не дає Вайолет підняти на хлопчика руку, і вона виступає проти його вбивства. Цей факт розлютив її соратників і вона змушена піти з клану і продовжити пошуки протиотрути в поодинці. ©Kino4ua Ультрафіолет 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 03:49
    + +1 -
    Динамичная фантастика. Жажда власти разделила людей древней болезнью с помощью страха на здоровых и зараженных, слабых и выносливых. Основа сюжета - желание вернуть полноценность жизни с помощью антидота вируса. Яркие аналогии стилей и взглядов сделали фильм интересным.​​​​