Kino4ua.com
PG-13

За мрією

Рік:
Ор. назва:
Teen Spirit
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Макс Мінґела
Тривалість:
01:33:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Дія кінострічки вибудовується навколо Вайолет Валенскі. Дівчина живе в маленькому місті разом з матір'ю. Жінка не бажає залишати безперспективне місце через переконаності в тому, що глава сім'ї, давно пішов з дому, може в будь-який момент повернутися. Вайолет підробляє в боулінгу, стежить за домашніми тваринами і потай від матері співає в місцевому барі. У звичайний день головна героїня драматичного фільму «За мрією» знайомиться з Владом. Молода людина, почувши голос нової знайомої, приходить до висновку, що у Вайолет - справжній талант. У процесі бесіди вони вирішують відправитися в Лондон, де незабаром пройде конкурс Teen Spirit. Натхненна героїня залишає рідне містечко, не повідомивши матері про свої наміри і цілі. Справа в тому, що вона категорично проти захоплення доньки. Хто стане переможцем майбутнього музичного змагання? ©Kino4ua За мрією 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?