Kino4ua.com
PG-13

Знову вдома

Рік:
Ор. назва:
Home Again
Країна:
США
Режисер:
Голлі Майєрс-Шайєр
Тривалість:
01:37:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
У центрі подій романтичної комедії виявляється 40-річна жінка на ім'я Еліс, яка живе в сучасному Лос-Анджелесі. Півроку тому вона розлучилася з чоловіком і тепер на самоті виховує двох чарівних доньок. На початку оповідання вона відвозить дівчаток в школу і починає готуватися до вечора. Сьогодні у героїні день народження, який вона збирається відсвяткувати в колі близьких подруг в невеликому ресторані. Як тільки жінки збираються, подружки приймаються знову тиснути на Еліс, стверджуючи, що їй потрібно знайти собі чоловіка. Вона від цих домовленостей відмахується, благаючи не підштовхувати її до романів, адже вона досі не відійшла від розриву з чоловіком. Але цього вечора жінка сама знайде залицяльника, познайомившись з чарівним хлопцем, який набагато молодший за неї. Разом вони проведуть незабутню ніч. Прокинувшись вранці і виявивши 25-річного кавалера в своєму ліжку героїня фільму «В гостях у Еліс» не особливо здивувалася. Як вона потім зізналася, на свій день народження вона мимоволі влаштовує якісь божевільні витівки. Але сюжет зробить несподіваний поворот, коли мати героїні Ліліан дозволить молодому залицяльникові дочки разом з двома його друзями тимчасово пожити в будинку Еліс. Ситуація лише ускладниться, коли колишній чоловік раптово вирішить повернутися в сім'ю. ©Kino4ua Знову вдома 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?