Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCG

Цуцик!

Рік:
Ор. назва:
Puppy!
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дженнді Тартаковські
Тривалість:
00:05:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Маленький Денніс, син Джонатана і Мевіс, найбільше на світі мріє про цуценя, але мама і тато всіляко опираються виконанню заповітного бажання малюка. Зрозумівши, що дідусь Дракула не зможе встояти перед шансом побалувати улюбленого онука, хлопчик з легкістю вмовляє наївного родича подарувати йому вихованця. Новим найкращим другом дитини стає Тінкль - грайливе цуценя гігантських розмірів зі норовливим характером. Поки домочадці звикають до неймовірного безладу, спричиненого іграми Денніса і Тінкля, Дракула і батьки хлопчика починають усвідомлювати, що песик абсолютно некерований... ©Kino4ua Цуцик! 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?