Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Щасливий день смерті 2

Рік:
Ор. назва:
Happy Death Day 2U
Країна:
США
Режисер:
Крістофер Б. Лендон
Тривалість:
01:39:56
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Два роки тому життя Тріш перетворилася в кошмар. У свій день народження дівчина раптово виявила, що вона стала заручницею тимчасової петлі. Святковий день повторювався одинадцять разів. Кожен раз головна героїня фільму «Щасливого нового дня смерті» гинула від руки невідомого маніяка, що приховує обличчя під маскою немовляти. До фіналу минулій частині Тріш вдалося з'ясувати, що її намагається вбити сусідка Лорі. В результаті дівчині вдалося розібратися з невдалої вбивцею, після чого її життя налагодилося. Протягом двох років героїня практично не згадувала про ті кошмарі, насолоджуючись спокоєм і відносинами з новим коханим. Однак доля знову посилає дівчині випробування на міцність. Знову наступає 9 січня, і ситуація починає повторюватися. Правда, на цей раз все трохи інакше. Тріш згадує про тимчасову пастку, коли друг її хлопця розповідає про свої кошмари. З'ясувавши подробиці, дівчина радить йому придивитися до своїх приятелів і якомога швидше обчислити вбивцю, інакше врятуватися не вийде. На наступний день героїня розуміє, що і вона залучена до другої частини кошмару. Дівчину знову переслідує таємничий вбивця в масці, який тепер загрожує і її друзям. Хто цього разу намагається вбити Тріш? Чи могла Лорі воскреснути, щоб завершити незакінчену справу? ©Kino4ua Щасливий день смерті 2 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?