Kino4ua.com
R

Ларго Вінч

Рік:
Ор. назва:
Largo Winch
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Жером Салль
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ларго Вінч – хлопець, який з бідного сироти перетворився на мільйонера. А почалось усе з того, що його усиновив один дуже багатий чоловік. Це було справжнє чудо, адже головний герой і мріяти про таке не мін. Новоспечений прийомний батько, який володів величезними статками, відкрив перед хлопцем нові можливості, навчив його жити. Але помер чоловік доволі рано. Ларго на той момент було вже 26 років. Він став єдиним спадкоємцем, якому дістались гроші і транснаціональна корпорація, якою володів померлий. За одну мить юнак злетів на верхівку списку Форбс. Здавалось, його життя тепер безхмарне, але це лише один бік «медалі», але є й інший – не такий привабливий. Разом з грішми у житті головного героя з’являються і серйозні проблеми. Активізуються колишні конкуренти, які готові напасти будь-якої миті, та і друзі дивляться з підозрою… ©Kino4ua Ларго Вінч 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?