Kino4ua.com
R

Під підозрою

Рік:
Ор. назва:
Under Suspicion
Країна:
Великобританія
Режисер:
Саймон Мур
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Під підозрою – кримінальний трилер, події якого відбуваються у 1959-му році десь на території Брайтона. Тоні Аарон, який працював у минулому поліцейським, став приватним детективом. Тепер його основне завдання – підробляти докази чужих подружніх зрад. А у ролі «наживки» виступає його власна дружина, яка спокушає чоловіків. Коли жертва «на гачку», Тоні робить знімки, а далі вже починаються розлучні процеси. Але в черговий раз ситуація закінчується трагедією. Головний герой бачить у ліжку два трупа – своєї жінки і відомого митця. Починається розслідування злочину, яке проводить колишній напарник героя. А під підозрою опиняються дві людини – колишня коханка загиблого чоловіка і сам Тоні. На перший погляд здається, що у нього справді могли бути причини вбити дружину разом з тим, хто з нею в одному ліжку, та не все так однозначно… ©Kino4ua Під підозрою 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?