Kino4ua.com
480p
R

Сутінкові мисливці: Знаряддя смерті (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shadowhunters: The Mortal Instruments
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Метью Гастінґс
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio
Стати обраним для спілкування з потойбічним світом легко. Для зустрічі досить лише уважно придивитися, прислухатися, зробити пару кроків і інший вимір відкриє перед тобою свої двері.
Інший вимір населений різними сутностями і не всі з них доброзичливі. Там живуть демони і чарівні істоти, що борються один з одним за владу над світом людей.
Тут немає жалості до супротивника, адже війна йде не на життя, а на смерть. Щодня тут проливається чиясь кров, але мета виправдовує засоби.
Потрапив в потойбічний світ «пощастить» зустрітися з вампірами і перевертнями, Фейрі та іншими казковими істотами, а також з напівянголами, таємничими «Сутінковими мисливцями», які стежать за порядком.
З початку світобудови «Сутінкові мисливці» охороняють світ людей від посягання підступних і злих демонів. Які будь-якими засобами намагаються роздобути панування над Землею.
Незабаром їх головною метою стає охорона загадкової давньої чаші, від зазіхань злих сил, які прагнуть заволодіти їй. Саме від неї залежить доля і світ людства. ©Kino4ua Сутінкові мисливці: Знаряддя смерті (1, 2, 3 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?