Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Іскри з очей / Живі вогні

Рік:
Ор. назва:
The Living Daylights
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Джон Глен
Тривалість:
02:10:24
Переклад:
Очікується
007: Живі вогні – черговий фільм про Бонда, якого тепер вже грає Тімоті Далтон. Тут головному герою доведеться багато мандрувати і дуже швидко переміщатись з одного місця в інше. Він встигне побувати і на Гібралтарі, і в Чехословаччині, і в Афганістані. А ще він дізнається, хто постачає терористам зброю. А поки він буде носитись з боку в бік, кілька британських секретних агентів загинуть з вини генерала Коскова. Цей чоловік має хитрий і страшний план – він хоче, щоб між двома великими державами почався збройний конфлікт. Тільки він не знає, що є Джеймс Бонд, який здатен завадити його планам. Агенту 007, який завжди користувався популярністю у жінок, саме час застосувати своє уміння зачаровувати дам. Важливу інформацію про Коскова він може дізнатись від колишньої коханки генерала, якій відомо чимало такого, про що не знає більше ніхто… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Іскри з очей / Живі вогні 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?