Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу

Рік:
Ор. назва:
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Ерен Криві, Джо Перлман, Джорджо Тесті
Тривалість:
01:35:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Двадцять років тому Гаррі, Герміона і Рон вперше сіли на Хогвартс-експрес і захопили всіх дітей земної кулі слідом за собою у світ магії. Ця історія для тих, хто хоч раз мріяв приміряти розподільний капелюх або полетіти на «Німбус-2000» подалі від земних негараздів. Для всіх відданих шанувальників франшизи HBO Max та «Амедіатека» приготували нову зустріч з дитинством: Емма Вотсон, Руперт Грінт, Деніел Редкліфф, Хелена Бонем Картер, Гарі Олдман та багато інших разом з режисером перших двох фільмів Крісом Коламбусом повертаються на платформу в урочистий зал Хогвартсу, щоб обговорити казку, яка змінила їх життя. ©Kino4ua Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?