Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ферма Кларксона

Рік:
Ор. назва:
Clarkson's Farm
Країна:
Великобританія
Режисер:
Гевін Уайтхед
Тривалість:
00:53:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило, Багатоголосий закадровий | RSPRO.STUDIO
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал "Ферма Кларксона" - це захоплюючий напівдокументальний реаліті-серіал, який розкриє найнесподіваніший бік особистості популярного автожурналіста Британії Джеремі Кларксона. Як виявилося, що, крім захоплення машинами, ця людина ще й чудовий фермер. Під час загального локдауну головний персонаж чудово справляється зі своїм завданням і намагається зробити все можливе, щоб виростити чудовий урожай, а також виростити прекрасних тварин. На фермі може статися все, що завгодно! Саме тому головний персонаж намагається все робити грамотно та з розумом. Загалом, так само, як він приймає рішення, пов'язані з покупкою та обкаткою машини. ©Kino4ua Ферма Кларксона 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb9.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?