Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Люди Iкс: Початок. Росомаха

Рік:
Ор. назва:
X-Men Origins: Wolverine
Країна:
США
Режисер:
Гевін Худ
Тривалість:
01:47:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінокартина Гевіна Худа «Люди Ікс: Початок: Росомаха» є першим і досі найуспішнішим «спін-офом» кіно франшизи про «іксмени» із всесвіту «Marvel Comics». Безумовно, найкраще вдався сам Джеймс Логан «Росомаха» - адже над створенням образу працювали не лише великий фанат цієї марвелівської серії коміксів Девід Бенніоф (сценарист всього блокбастера та низки інших фільмів франшизи), але й сам виконавець головної ролі, Х'ю Джекман, який намагався, як актор зізнався пресі, надати Росомаху та деякі свої риси.
У героїчному блокбастері «Люди Ікс: Початок: Росомаха» ми побачимо і зовсім маленького Джея Логана, і усвідомлення ним власних понад здібностей, і те, як вони з Віктором (страшним братом) виявляли свою унікальну майстерність у багатьох гарячих точках світу кінця 20-ого століття. Образ Віктора Крида так само стане одним із найбільш запам'ятовуваних завдяки грі Лів Шрайбера: суворий, жорстокий «іксмен», який все ж таки по-братськи піклується про Росомаха. Але найсмачніше почнеться після того. Як братів... розстріляють за вироком трибуналу. Завдяки регенерації виживуть обидва, і їх завербує у свою команду полковник Стайкер. ©Kino4ua Люди Iкс: Початок. Росомаха 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?