Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Анатомія Грей (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Greys Anatomy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шонда Раймс
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований - 1, 2 сезон, ICTV | Багатоголосий закадровий - 3 сезон, СТБ | Багатоголосий закадровий - 4, 5 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Fox Life, Octopus
Дія багатосерійного фільму розгортається в американській лікарні, де киплять неабиякі пристрасті за участю пацієнтів, лікарів і молодих інтернів. Часом їм доводиться проводити на роботі більшу частину часу і виконувати не тільки професійні обов'язки, а й налагоджувати особисте життя.
Нещодавно в госпіталь надійшла група студентів, в числі яких опинилася і головна героїня серіалу «Анатомія Грей» - Мередіт. Багато іменитих лікарів були заочно знайомі з дівчиною, так як вона є донькою заслуженого лікаря і збирається продовжити династію. Незважаючи на зв'язки і можливість влаштуватися на роботу без проходження інтернатури, Мередіт збирається пройти весь шлях самостійно і хоче заслужити повагу в медичному середовищі, а не перебувати в тіні своєї матері.
Тільки прибувши до лікарні, дівчина відчуває здивування і шок, побачивши свого начальника, так як їм виявляється чоловік, з яким вона напередодні провела пристрасну ніч. Майже відразу Мередіт довіряють відповідальне завдання, але героїня вирішує не послухатися наказу начальства і довіритися досвіду і покликом серця, адже від її рішення залежить доля недавно народженого малюка. Також в лікарню поступає покалічена бандитами жінка, лікарі роблять все можливе, однак її життя висить на волосині, залишається сподіватися тільки на диво. У наступних серіях Мередіт дізнається про несподівану спадщину і буде вирішувати проблеми свого приятеля, який не відчуває себе чоловіком, а потім їй доведеться взяти участь в операції на серці. З кожним днем труднощів буде все більше, але майбутній лікар не має права розслаблятися і допускати помилки. ©Kino4ua Анатомія Грей (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
1 сезон
2 сезон
7 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?