Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора

Рік:
Ор. назва:
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Країна:
США
Режисер:
Девід Єйтс
Тривалість:
02:22:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Друга світова війна набирає свої оберти. І відбувається це не без втручання темного мага, що бажає будь-що, захопити цей світ, Геллерта Грін-де-Вальда. Ось тільки про його плани, стає відомо в недавньому минулому його найкращому другові, професору Альбусу Дамблдору. Але протистояти магу такого рівня, поодинці майже неможливо, а отже, потрібно зібрати людей, разом з якими можна сміливо кидати виклик злу. Одним з таких людей стає відомий магозоолог Ньют Саламандер, людина, яка присвятила себе вивченню різних тварин та магічних тварюків. А третім учасником команди стане… звичайний пекар, та ще й магл. Разом вони переживуть безліч смертельно небезпечних пригод, зустрінуться з досі небаченими чудовиськами, і з усіх сил намагаються зруйнувати плани темного чаклуна. ©Kino4ua Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?