Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Величне століття. Нова володарка (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Muhtesem Yüzyil: Kösem
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Зейнеп Гюнай, Мерт Байкал, Ягиз Алп Акайдин
Тривалість:
1 серія: ~50 хв. (цілком серій: 168)
Переклад:
Очікується
В першу чергу хотілося б сказати про те, що турецький серіал Величне століття. Нова володарка - є одним з найбільш очікуваним TV-проектом цього року. Вихід даного телесеріалу очікували мільйони глядачів причому у всіх куточках нашої планети. І ось нарешті це сталося. Події цієї історії розгортаються на тлі Великої Османської імперії. Однак, цього разу буде показаний період правління Ахмеда I. При цьому, обов'язково потрібно згадати про те, що в сюжеті відведено чимало часу Кесем Султан - велика правителька, яка домоглася чималих висот. У тринадцятирічному віці вона опинилася в гаремі, протягом свого життя їй вдалося подолати найрізноманітніші випробування, їй вдалося повалити дуже сильних ворогів. До речі, саме ця дівчина закарбувалася в історії, як Велика Велід. Цікаво те, що після смерті султана їй вдалося посадити на трон спочатку свого сина, а потім і онука. А це, як ви самі розумієте - величезне досягнення. Крім усього вищесказаного ну просто ніяк не можна не згадати про те, що даний телесеріал - від творців всесвітньо відомої багатосерійної картини «Чудовий вік». Тому, ви можете навіть і не сумніватися в тому, що дана новинка вразить вас різними моментами. Почніть дивитися Кесем Султан онлайн прямо зараз, і ви з нетерпінням будете чекати чергової серії російською мовою. ©Kino4ua Величне століття. Нова володарка (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?