Kino4ua.com
480p
R

Погоня (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chase
Країна:
США
Режисер:
Дженніфер Джонсон
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так треба продакшн
Вже досить давно в Америці утворилася спеціальна служба приставів, які займаються пошуками і затриманням небезпечних злочинців, які переховуються від поліції. Правоохоронцям доводиться несолодко, адже зловмисники постійно переміщаються по різних штатах, в кожному з яких свої закони і порядки.
Головна героїня телесеріалу «Погоня» представляє інтереси служби приставів, з собою вона носить крупнокаліберний пістолет, а з взуття на ногах незмінні ковбойські чоботи. Її посилають на пошуки найбільш небезпечних злочинців, з якими не змогли впоратися менш кваліфіковані співробітники.
Кожна подорож відважної дівчини супроводжується підвищеним ризиком для життя і здоров'я, адже її супротивниками виступають найжорстокіші і відчайдушні люди, для яких тюремний термін вже далеко не найстрашніше покарання. Деколи доводиться переступати через власні принципи, тому що результат переслідування виявляється зовсім не той, на який розраховуєш.
Варто відзначити відмінну гру акторів, які виконують головні й епізодичні ролі. Режисери і сценаристи якісно дотримуються встановлених порядків - злочинці жорстокі і злі, а позитивні персонажі - добрі і справедливі. «Переслідування» - це одвічне протистояння двох світів, в битві яких перемагають тільки найсильніші. ©Kino4ua Погоня (1 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?