Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американські боги (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
American Gods
Країна:
США
Режисер:
Девід Слейд, Адам Кейн, Вінченцо Наталі
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio, LostFilm, Дублированный
Тінь Мун - основний персонаж телевізійної адаптації однойменного популярного твору. Він закоренілий злочинець, який вже встиг побути в тюрмі за пограбування банку. Зараз він на свободі, і вирішує що необхідно почати життя заново і забути про помилки минулого. Він зустрічає миловидну жінку, яка незабаром стає його обраницею, і здається, що весь кримінал залишився позаду.

Проходять роки, дружина головного персонажу гине, що стає для нього великим ударом. Зараз Мун відправляється на похорони улюбленої. У літаку він зустрів таємничого чоловіка, який представляється Середой. Людина знає дуже багато з його минулого життя, що насторожує Тінь. Він пропонує йому роботу, супроводжувати його по всій країні в якості охоронця. Як виявилося, насправді, Середа - це скандинавський Один. Він колесить по Америці в пошуках старих божеств, які в сучасному світі стали не потрібні. Він сподівається, що всі старі божества об'єднаються разом, щоб піти війною зі своїм головним ворогом, через якого вони втрачають свій вплив і шанування смертних. Свіжа інтерпретація твору - це бачення сучасних технологій, інтернету, мас-медіа, які захопили весь світ. ©Kino4ua Американські боги (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?