Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Спартак: Війна проклятих (3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Spartacus: War of the Damned
Країна:
США
Режисер:
Стівен С. ДеКнайт
Тривалість:
00:48:14
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows, ТВ-3
Початок фільму розгортається з часів зародження другої Митридатової війни. Але до цього римляни просять допомоги у гірських племен, щоб піти в похід проти варварів. Отримавши від них допомогу, римські війська розбивають варварів. Після приголомшливої перемоги римляни вирішують піти війною на Мітрідата і теж просять допомоги у гірських племен, але вони їм відмовляють. Внаслідок чого, римська влада була ображена такою дією, і вирішують заарештувати вождя племені. Його засуджують і подейкують до смерті на гладіаторський арені. Але не тут-то було. Вождь племені здобув перемогу над гладіаторами, після чого був проданий в місто Капу в гладіаторську школу. По прибуттю в школу йому присвоюють ім'я Спартак. Під час навчання в гладіаторській школі, в ході початкових тренувань, Спартак для себе усвідомлює, що він не володіє жодними навичками бою на арені, де так необхідно що б битва відбувалася для задоволення глядача. І він усвідомлював, що якщо глядачеві будуть цікаві бої з його участю, то він зможе завоювати собі на арені ім'я, внаслідок чого виникає більше шансів купити собі свободу, чого і хотів домогтися Спартак, як для себе, так і для дружини, яку римляни продали в рабство. Роки навчання для Спартака не пройшли даром, він став одним з кращих гладіаторів. У фільмі яскраво показані сцени боїв, тренувань, а так же інтриг, що відбувалися в ті часи серед римської влади. Але до кінця фільму Спартак розуміє, що все, до чого він прагнув, втратило сенс, після вбивства його дружини, вірніше, коли він дізнався, як була вбита його дружина і в ньому зачаїлася злоба, і помста на тих, хто так жорстоко і нечесно вчинив з ним. З цього моменту він починає будувати плани про втечу. Спартак знав, що йому не бачити волі, тому що до цього моменту в нього була невимовна слава на гладіаторський арені і ті гроші, які він заробив, йому ніхто не віддасть, а лише будуть прагнути заробити на ньому більше грошей. У нього був тільки один вихід - це повстання всіх гладіаторів, що і відбувається в кінці фільму. Гладіатори піднімають бунт і вбивають всіх жителів вілли. ©Kino4ua Спартак: Війна проклятих (3 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?