Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Чорний понеділок (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Black Monday
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Еван Голдберг, Сет Роген
Тривалість:
00:30:34
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Amedia, ColdFilm, HDrezka Studio, IdeaFilm, Украинский
"Чорний понеділок" - це глобальний крах фондового ринку за весь час Уолл-стріт. 19-е жовтня 1987-го року ознаменовано розвалом фінансової системи. Якраз про все це глядач і дізнається від імені тих людей, які брали участь в цьому процесі і були відповідальні за те, що сталося. Головні герої проекту - співробітники, які були пов'язані зі сферою фінансів, які працювали в великих компаніях. Про непрості події вони будуть розповідати простою мовою. Цей день запам'ятався багатьом, але дізнатися про те, що сталося в захоплюючій манері буде цікаво і зараз. Перед нами драматична історія з елементами комедії .... ©Kino4ua Чорний понеділок (1, 2, 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?