Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Люди в чорному 2

Рік:
Ор. назва:
Men in Black II
Країна:
США
Режисер:
Баррі Зонненфельд
Тривалість:
01:28:08
Переклад:
Українська мова Професійне дубльоване | Студія "Cinema Sound Production"
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Люди в чорному 2" - це продовження пригод двох секретних агентів, що займаються пошуком позаземних істот на планеті. Минуло вже п'ять років, як агенти Кей і Джей зупинили галактичну катастрофу. Після цієї справи, життя напарників змінилася і повернулася в інший напрямок.

Після того, як Кею стерли пам'ять, він став самим звичайною людиною, яка працює у відділенні поштового зв'язку, живе дуже нудним життям, де все розкладено по поличках. А ось Джей, зовсім навпаки, все також продовжує працювати агентом, забезпечуючи спокійне життя людства, захищаючи його від інопланетян.

Все так же і тривало, якби на нашу землю не прилетів зловісний міжпланетний злочинець, який убрався в симпатичну красуню. Агентові Джею, знадобилася допомога свого старшого і колишнього помічника. Але так як Кей не пам'ятає своє минуле життя, Джею знадобилися не малі сили, щоб переконати колегу і нагадати йому про його навичках. ©Kino4ua Люди в чорному 2 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?