Kino4ua.com
R

Чужий 4: Воскресіння

Рік:
Ор. назва:
Alien: Resurrection
Країна:
США
Режисер:
Жан-П'єр Жене
Тривалість:
01:48:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Минуло вже два сторіччя з дня смерті військової Еллен, і її хочуть повернути до життя за допомогою створення двійника. Ряд операцій закінчується безуспішно, і коли вже всі опускають руки, чергова спроба воскрешає Ріплі. Вчені хочуть відтворити жінку, яку так люблять чужорідні створіння, щоб створити новий небезпечний гібрид істоти. Після появи на світ жінки з неї витягують королеву позаземних істот і поміщають в секретне місце. Сама ж клонована співробітниця поводиться трохи дивно, так як в ній починають відчуватися чужорідні ознаки, незважаючи на те, що агенти намагалися максимально відгородити її від схрещення з генами цих неприємних істот. Замість крові у венах жінки тече кислота, вона дуже швидко адаптується, володіє незвичайною силою і витривалістю. Правда героїня фільму «Чужий 4: Воскресіння» нічого не пам'ятає про своє минуле життя, але можливо це і краще. А тим часом створена представниця іншої раси починає відкладати личинки. Потім до військових доставляють полонених робітників, яких використовуватимуть для виношування чужорідних яєць. Новоприбулі ще не знають про таємні задуми на кораблі і спокійно залишаються у них на кілька днів. ©Kino4ua Чужий 4: Воскресіння 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?