Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ефект Лазаря

Рік:
Ор. назва:
The Lazarus Effect
Країна:
США
Режисер:
Девід Ґелб
Тривалість:
01:23:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Незліченну кількість разів за історію кінематографа піднімалася тема воскресіння мертвих, і завжди історія закінчується однаково згубно для людства. Герої цього фільму вирішили створити рідину, яка буде здатна пожвавлювати померлих. Вони проводять безліч теоретичних експериментів, після чого вирішуються на практичну з конкретною метою – оживити собаку. І він виявляється вдалим, ось тільки незабаром воскреслий з мертвих песик починає нападати на людей. Вважаючи, що щось пройшло не так під час воскресіння, студенти збираються знову, щоб повторити свій експеримент. Цього разу метою знову стає тварина, але під час підготовки до ін'єкції гине юна дівчина Зої, кохана професора. Він у розпачі наважується на безумство - ввести сироватку їй у мозок, щоб повернути кохану до життя. Як не дивно, це спрацьовує – дівчина приходить до тями. Але в ній уже щось не так – чужий погляд, незвичні рухи… Виявляється, своїми іграми зі смертю хлопці впустили у наш світ небезпечного демона, і тепер під загрозою живе. ©Kino4ua Ефект Лазаря 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?