Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Літнє Кафе та його Богині (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Cafe Terrace and Its Goddesses
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кувабара Сатоші
Тривалість:
1 серія: 23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Події сюжету цього серіалу розгортається в місті Міуре. У центрі уваги глядачів цього аніме опиниться молодий хлопець Хаято Касукабе. Він став сиротою ще в дитинстві, після того, як його батьки загинули внаслідок нещасного випадку. Відтоді про Хаято піклувалася його бабуся Сатіко Касукабе, з якою він жив і яка керувала невеликим сімейним кафе "Familia". Хаято завжди мріяв про те, щоб вступити до Токійського університету, але бабуся хотіла, щоб він продовжив керувати кафе. Одного разу після сварки з нею хлопець кидає все і їде з Міурі в Токіо.

Мрія Хаято, нарешті, збулася, і він стає студентом Токійського університету. Однак несподівана смерть Сатіко змушує його знову повернутися до свого рідного міста, щоб вшанувати її пам'ять. Несподівано Хаято дізнається, що кафе його бабусі ледве тримається на плаву. Крім того, він знайомиться з п'ятьма чарівними дівчатами, які працювали в цьому кафе, але зараз вони засмучені тим, що воно, найімовірніше, закриється і вони залишаться без роботи. Насправді головний герой планував закрити кав'ярню, а потім продати її разом із будинком старенької бабусі, але зустріч із робітницями кав'ярні змушує його змінити свою думку і взятися за облаштування дітища Сатіко.

Серед нових подруг Хаято опиняться 19-річна Оука Макудзава, яка мріє одного разу виїхати за кордон, щоб вивчати моду, 17-річна каратистка з веселим характером Амі Цуруга, яка любить розігрувати своїх колег. Онука відомої акторки Ріхо Цукішима, яка колись була популярною дитячою акторкою, подруга дитинства Хаято Сірагіку Оно, донька знаменитого шеф-кухаря, що навчався в Сатіко Касукабе та отримав зірку Мішлен. І вокалістка музичного гурту Акане Хоудзі, яка походить із заможної родини. ©Kino4ua Літнє Кафе та його Богині (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?