Kino4ua.com
480p
G

Хайді

Рік:
Ор. назва:
Alps no Shoujo Heidi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ісао Такахата
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Малятко TV
Дівчинка Хайді залишилася сиротою – її батьки загинули під час грози після сварки з дідусем, намагаючись назавжди покинути його будинок. Коли дівчинці виповнилося 8 років, її привезли в гори до дідуся, і суворий, упертий, але старий дід полюбив онуку. У Хайді з'явилися друзі: хлопчик Петер та його бабуся. Проте через деякий час її знову забирають і віддають у багатий будинок, де вона має бути компаньйонкою хворої дівчинки Клари, прикутої до інвалідного візка. У Хайді добре серце, і вона залишилася з Кларою, хоча обіцяла повернутися через тиждень. Вона навчилася читати і писати, подружилася з Кларою та її доброю тіткою, яка подарувала їй першу книгу. Життя у Хайді благополучне, але вона дуже нудьгує по горах, дідусеві, Петері та його бабусі, вона вважає, що і Клара там може одужати. Коли Хайді захворіла, її довелося повернути в гори, а незабаром приїхала туди погостювати і Клара. ©Kino4ua Хайді 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Софія
    Софія
    29 серпня 2022 14:50
    + +1 -
    ЦЕ АНІМЕ???????