Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дрейфуючий дім

Рік:
Ор. назва:
Ame wo Tsugeru Hyouryuu Danchi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ішіда Хіроясу
Тривалість:
2год. 00хв. 50сек.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Clan Kaizoku
Косуке і Нацуме знають один одного з дитинства, коли росли як брат і сестра під захисним крилом дідуся Косуке, але коли ця людина померла, їхній зв'язок, мабуть, нерозривний, руйнується, і двоє друзів стають майже незнайомцями, один для одного. Ці двоє з аніме «Плавучий дім» продовжують бачитися виключно в школі, відвідуючи той самий клас, але холодок, здається, пробіг між ними, і ці чудові дитячі моменти, ймовірно, зникли назавжди.

Якось під час літніх канікул Косуке та двоє однокласників, Юзуру та Тайша, вирішують проникнути в багатоквартирний будинок, який вважається зачарованим. Цей кондомініум, який зараз перебуває у фазі занепаду, колись був будинком Нацуме, Косуке та дідуся, місцем, просоченим безліччю спогадів двох дітей.

Відвідуючи стару квартиру Косуке, всі троє натикаються на Нацумі, що сховалася всередині шафи, де вона спить. Дівчинка запитує в однокласників, чи знають вони Ноппо, дивного хлопчика, трохи старшого за них, який живе в будівлі. Тим часом, група дівчат з аніме «Плавучий дім» приходить з-під будівлі. Серед них розпещена і владна Рейна, шалено закохана в Косуку. ©Kino4ua Дрейфуючий дім 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?