Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Лікарка Ча (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Doctor Cha
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Дэ Чжин
Тривалість:
01:00:37
Переклад:
Українська мова Субтитри | KDi / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет цієї дорами обертається навколо жінки середнього віку Ча Чон Сук (Ум Чон Хва). Два десятиліття тому заради свого чоловіка Со Ін Хо (Кім Бьон Чхоль) вона відмовилася від кар'єри лікаря, хоча і закінчила медичний університет з хорошими оцінками. Ча Чон Сук стала домогосподаркою, тоді як чоловік побудував медичну кар'єру і став головним хірургом університетської лікарні. Але одного разу головна героїня дізнається, що її чоловік огидний, він зраджує їй зі своїм першим коханням Чхве Син Хі (Мьон Се Бін), яка є професором сімейної медицини і працює в тій же лікарні.

У пошуках відповідей все життя Ча Чон Сук проходить перед її очима. Вона згадує, що колись була перспективним лікарем, але пізніше залишила свою процвітаючу роботу, щоб піклуватися про свій будинок і ростити дітей. Син Ча Чон Сука і Со Ін Хо Со Чжон Мін (Сон Джі Хо) вже дорослий, він навчається на першому курсі медуніверситету і прагне стати хірургом, як і його батько. Також у них є молодша дочка Со І Ран (Лі Со Ен). У підсумку Ча Чон Сук доходить висновку, що вона пожертвувала собою, але все одно залишилася неоціненою. Відтепер вона буде сама будувати своє щастя, буде для себе пріоритетом.

Потім Ча Чон Сук твердо вирішує почати все заново і повернутися до своєї медичної кар'єри після стількох років. Вона влаштовується в лікарню на повний робочий день і намагається почати нове життя. Історія зміниться на краще, коли Ча Чон Сук потрапить у світ білих халатів і ліків. У міру того, як Ча Чон Сук змінює своє життя, вона перетворюється на впевнену в собі жінку. Несподівано вона зустрічає харизматичного хірурга Роя Кіма (Мін У Хьок), який був її лікарем під час операції з пересадки печінки. Ча Чон Сук знаходить симпатію в цій людині, але чи відповість він їй взаємністю? ©Kino4ua Лікарка Ча (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?