Kino4ua.com
480p
PG

Спайдермен (1 - 4)

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man
Країна:
США
Режисер:
Боб Річардсон, Стен Лі, Аві Арад
Тривалість:
1 серія: ~ 20 хв. (цілком серій: 52)
Переклад:
Українська мова Бвоголосий закадровий | Так Треба Продакшн, Раш Тейлз
Переклад:
Російською - Оригінал
Легендарний мультфільм, який дивилися всі, хто виріс у 90-х та початку 2000-х. Ну а якщо ви молоді, то напевно бачили цей мультик. Якщо ви ще не бачили, обов’язково подивіться! Нам розповідають багато найцікавіших історій про Людину-павука. Деякі з них засновані на коміксах, інші є вигадкою авторів. Наш герой Пітер Паркер має подолати багато випробувань. Мультфільм дуже хороший і смішний. Зустрічайте різних ворогів Людини-павука. Зелений Гоблін, Кравен, Доктор Восьминіг, Ящірка і, звичайно, Веном. І є багато інших не менш цікавих персонажів. Але треба пам'ятати, що життя Людини-павука - це не тільки вічні битви з лиходіями, які щиро його ненавидять і бажають убити. Також варто відзначити, що під маскою Людини-павука зображений Пітер Паркер. він теж живе своїм життям. Він навчається, закохується, знайомиться з дівчатами, дізнається нове, піклується про свою тітку і багато іншого. Тому він повинен вміти все поєднувати. Бо якщо цього не зробить, місто або потоне в криміналітеті, або він загубиться і назавжди залишиться Людиною-павуком без права на викриття.  ©Kino4ua Спайдермен (1 - 4) 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?