Kino4ua.com
PG-13

Неймовірна людина-павук (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Spectacular Spider-man
Країна:
США
Режисер:
Стен Лі, Стів Дітко
Тривалість:
00:22:11
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Напевно, в усьому світі не знайдеться людини, яка б ніколи не чула про Людину - Павука. Але все ж, навіть для тих, хто вже вздовж і поперек вивчив цього супергероя, даний зарубіжний анімаційний серіал все одно буде цікавий.

Мультсеріал розповість своїм маленьким глядачам непросту, але дуже захоплюючу історію про хлопця, життя якого одного разу змінилася раз і назавжди. До речі кажучи, давайте познайомимося з ним - головний герой на ім'я Пітер Паркер, що був колись - то звичайним молодим студентом. Тільки одного разу Пітера вкусив незвичайний павук. Після цієї події Пітер і став зовсім іншим.

Тепер наш герой отримав надздібності, якими володіють павуки, але ніяк не люди: лазити по стінах, літати на павутині і багато іншого. Пітер також в таємниці від усіх здобув відповідний костюм. А після смерті свого дядька Пітер вирішив повністю присвятити своє життя боротьбі зі злочинністю і злом. Тут і починаються самі небезпечні і захоплюючі пригоди нового супергероя - Людини - Павука.

Найцікавіше ж полягає в тому, що ніхто не знає, що під маскою Людини - Павука ховається саме Пітер, тому він продовжує вести спокійне і безславне життя днем і повністю перевтілюється вночі для того, щоб дати злу відсіч. ©Kino4ua Неймовірна людина-павук (1, 2 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?