Kino4ua.com

Життя

Рік:
Ор. назва:
Life
Країна:
США
Режисер:
Даніель Еспіноса
Тривалість:
01:44:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Людство давно досліджує космос і найближчі планети на предмет живих організмів і істот. Місія на Марс закінчується успішно, так як команда дослідників на міжнародній космічній станції знаходить в марсіанському грунті щось живе. Найпростішу позаземну форму життя починають детально вивчати в передчутті сенсаційного відкриття.

Але одноклітинний організм починає швидко розвиватися і еволюціонувати, що просто шокує команду екіпажу. Марсіанська істота має і м'язи і нерви в одній клітці. Це говорить про те, що жива істота має бути дуже розумним. І команда МКС не помилилася: істота намагається вижити будь-якими способами, а його дії стають дуже продуманими. Ось тільки не можна допустити, щоб Земля отримала такий унікальний «подарунок» ... ©Kino4ua Життя 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?