Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Октонавти (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Octonauts
Країна:
США, ІрландІя, Великобританія
Режисер:
Керт Мюллер, Стефані Сімпсон, Кейтал Геффні, Деррег О'Коннел
Тривалість:
1 серія: 12:55 (цілком серій: 50)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей мультфільм - знахідка для маленьких глядачів та їх батьків, якщо ви хочете, щоб ваші діти дивилися тільки якісні мультсеріали. У Великобританії мультфільм вважається мультсеріалом No1 для дошкільнят, і його творці продумали все до дрібниць. Уявіть собі, що в цьому мультфільмі задіяний морський біолог, який допоміг групі художників якомога точніше відобразити поведінку та зовнішній вигляд риби. Завдяки цьому дитина може рости під час перегляду. А сам сюжет розповідає про «захисників моря» — октонавтів — ведмедів, пінгвінів і котів. Разом вони досліджують океан у пошуках цікавинок і регулярно рятують місцевих тварин від різних небезпек і дивних ситуацій. Діти успадковують бажання бути чесними та допомагати іншим, а також засвоюють основні морально-етичні принципи.  ©Kino4ua Октонавти (1 - 4 Сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?