Kino4ua.com
480p
PG-13

Комашки (1 - 3 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Minuscule: The Private Life of Insects / Minuscule
Країна:
Франція
Режисер:
Томас Сабо, Хелен Жиро
Тривалість:
01:35:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Глядачеві напевно припадуть до душі коротенькі і забавні мультиплікаційні історії про маленьких комах, які в звичайному житті особливо не привертають нашої уваги. Багатьох крихітних істот ми просто не помічаємо у себе під ногами, а деякі здаються нам настільки неприємними, огидними і марними, що ми відмовляємося навіть дивитися на них, а то і зовсім безжально позбавляємося від повзучих комашок. У мультфільмі ви побачите не тільки найкрасивіших метеликів і гарненьких сонечок, а й менш привабливих жучків і мурашок, які також мають досить насичену, цікаву і цікаве життя. Також, як і люди, химерні створення розширюють свої горизонти, навколишній світ і втручаються в різні авантюрні пригоди. Народжувати потомство і добувати їжу є тільки частиною їх повсякденного дозвілля, який насправді складається з безлічі справ і подій, які нам і не снилися. Головні герої дружать, взаємодіють, зустрічаються і спілкуються, не дивлячись на те, що постійно є ризик стати здобиччю якогось хижака або більш сильного комахи в харчовому ланцюжку. У мультфільмі ви не почуєте слів, однак вам буде неймовірно цікаво спостерігати за маленькими героями завдяки барвистим і мальовничим краєвидам, якісної графіку і доброму захоплюючого сюжету. ©Kino4ua Комашки (1 - 3 Cезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?