Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Робопотяги (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Robot Trains
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Ю Лі, Джісу Хан
Тривалість:
1 серія: 00:14:11 (цілком серій: 32 з 32)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Робот-поїзд приваблює свою молоду аудиторію в далекій подорожі. Проект пропонує аудиторії різного віку поринути у світ високих технологій і дізнатися, як працюють складні механізми, що змушує працювати сучасні локомотиви, що допомагає запустити двигун складних технологій! Звичайно, цей проект чудово виглядає для людей, які люблять такі складні теми в дуже простій інтерпретації. Чарівна країна, куди потрапляють маленькі глядачі, сповнена таємниць і неймовірних подій, у центрі яких повинні вирушити головні герої. Електричний поїзд Kay є одним із найпотужніших і найшвидших у своєму роді. Саме він став лідером команди, але навіть у такого потужного об'єднання були вороги, готові влаштувати засідку. Головний герой займається будівництвом найважливішої залізниці, але воно постійно переривається, тому виникають проблеми. Тільки надія на дружню взаємодопомогу, яка робить життя головного героя легшим і приємнішим. Попереду його та багатьох інших кіборгів чекає довга, але захоплююча робота, а також зіткнення з лиходіями, які все ще намагаються заволодіти один одним. ©Kino4ua Робопотяги (1, 2 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
3+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?